Forebygning, velvære og mindre smerter


     Hos Krop & Velvære tilbyder vi forskellige former for behandling, alt afhængigt af hvad dit ønske og dit behov er, fra wellness til smertebehandling. Som du kan se, er der her på klinikken mulighed for at få behandlingsformer, der er  målrettet  velvære, skader og smertebehandling. 


Når smerterne ikke kan forklares


    Jeg er uddannet fysiurgisk sportsmassør og sportsskadeterapeut, og har mange års erfaring i branchen. I mange tilfælde, er det måske i virkeligheden noget ”helt andet der trykker”, end det du gik rundt og troede. Eksempelvis kan en hovedpine skyldes spændinger i nakke og skulder, så kuren imod hovedpine behøver faktisk ikke at være koncentreret omkring hovedet, men kan være nakke, skuldre – eller måske lænden.

     I den mere absurde kategori kan høre den kunde, der i lang tid havde haft vanvittigt ondt i ryggen. Ingen kunne rigtigt finde ud af, hvad manden fejlede. Ikke før behandleren opdagede, at en hudorm i øret klemte på de nervebaner, der havde forbindelse til ryggen. Da hudormen var væk var smerten det også.

     Ondt i ryggen skyldes i øvrigt tit, at det ene ben er lidt længere end det andet. Som ung kan man kompensere ved ubevidst at justere i lænden – men når man så har gjort det i tredive år, siger kroppen fra. Nu kan den ikke mere – og så gør det AV! Her kan Krop & Velvære komme med gode råd, vejledning og passende behandling.


Kosmetologbehandlinger


     ...er midlertidigt ikke muligt at få i klinikken. Jeg ønsker at klinikken vil kunne tilbud kosmetologbehandlinger  igen.

     Jeg har det på min "to do" liste.


     Vel mødt hos Krop & Velvære,


     Constantin Roman