LIDT OM DIN MASSØR

Mit navn er Constantin Roman, og jeg er uddannet fysiurgisk sportsmassør og sportsskadeterapeut.

Oprindeligt er jeg fra Rumænien, men har boet i Danmark siden 2003. Jeg har altid været en fysisk aktiv person, og min erfaring er, at det er en nødvendighed at holde sig i balance og harmoni både fysisk og mentalt for at opnå en optimal livskvalitet. Denne erfaring bruger jeg dagligt i mit privatliv og i mit arbejde som terapeut og massør.


I denne sammenhæng vil jeg nævne at massage er en af de ældste og mest effektivt forebyggende og terapeutiske metoder. Jeg har suppleret min viden med en uddannelse som sportsmassør og sportsskadeterapeut i Danmark. Jeg er kontinuerligt orienteret imod at tilegne mig nye behandlingsmetoder, som vil være med til at udvikle mit arbejde som terapeut og massør, og på den måde vil mine behandlinger blive styrket til fordel for klienten. Mine behandlinger består generelt af dybdevævsmassage med elementer fra sportsmassage, MFR, MET, neuromuskulærteknik og ayurveda. Jeg benytter også mobiliserings teknik og/eller varmebehandling ved hjælp af varmetæppe og varmesten,  efter behov. I enkelte tilfælde kan jeg også benytte sugekopper fra cupping til en form for MFR eller forskellige redskaber til bl.a. triggerpoint behandling. I mit arbejde bruger jeg forskellige creme eller olier. For det meste udfører jeg mit arbejde med en unik massagecreme produceret af Gunna Højgaard,  som giver mig mulighed for det perfekte greb.

 

Jeg ser frem til, og glæder mig også til, at møde dig!

 

     Med venlig hilsen,

     Constantin

Klinikken er lettilgængelig


Det er nemt at komme til klinikken med både bus, tog og bil. Der er parkeringspladser på begge sider af gaden med to timers gratis parkering. Derudover stopper 3 forskellige buslinjer lige uden for klinikken. Endelig ligger Tårnby station 10 min. gang fra klinikken.

Faciliteter i tip top stand


Jeg tror på at en hver massageoplevelse er personlig og intim. Derfor går jeg også op i at holde min klinik ren og pæn. Jeg klargør altid klinikken når jeg møder ind og forbereder massagestuen til hver enkelt kunde.