Tidsbestilling og afbud


     Tidsbestillng


     Når du bestiller tid til behandling hos Krop & Velvære foregår det via vores online booking, hvilket er langt det letteste for dig. Det er let og lige til. Du klikker på linket her Gå til Online Booking og kommer frem til vores booking-system. Hvis du ikke er oprettet i systemet, er det ikke noget problem at oprette dig. Systemet guider dig hele vejen. Skulle der alligevel være problemer af nogen art, er du meget velkommen til at kontakte klinikken på telefon 71 98 97 56 (hverdage mellem kl. 19-20) eller via vores mail, kropogvel@kropogvel.dk, så er vi naturligvis behjælpelige med at få dig booket.


Handelsbetingelser:

-Afbud


  Kære kunder,

 

  Bemærk at en booking er bindende, men det kan selvfølgelig ske, at du bliver forhindret i at møde op til din tid. For at undgå ubelejlige situationer i fremtiden, vil jeg gerne understrege, at ændring eller aflysning af booket tid til behandling i klinikken, kun kan foretages gratis på to måder:


• ved selvbetjening i klinikkens Online-Booking-system, indtil 24 timer før den bookede tid;

• eller telefonisk på klinikkens telefonnummer 71989756, i akut situation  (sygdom, ulykke eller lignende), de sidste 24 timer op til den bookede tid;

• dit afbud er først godkendt, når du har fået skriftlig bekræftelse (e-mail eller sms)


Man kan IKKE ændre eller aflyse en booket tid ved at sende sms eller e-mail.


Ved for sent afbud eller udeblivelse, opkræves den bestilte behandlings fulde pris.


Ved at bruge klinikkens Online-Booking-system, accepterer du disse handelsbetingelser.


     På glædeligt gensyn i klinikken,

                                                    Constantin