TJENESTER

PRISER


Vi arbejder med den samme pris for alle vores behandlinger, men med muligheden for en betydelig rabat som ny kunde, eller ved aftale af længere behandlingsforløb.

NORMALPRIS................................ 675,- kr. / time og 375,- kr. / 25 min.


VELKOMSTPRIS.............................. 449,- kr. / time og 249,- kr. / 25 min.


V. REGELMÆSSIG BEHANDLING... 449,- kr. / time og 249,- kr. / 25 min.

HVAD ER FYSIURGISK MASSAGE?


Fysiurgisk Massage er den behandlingsform, hvor terapeuten tager fat i de pågældende muskelgrupper og sener og  bearbejder vævet i dybden med specifik teknik. Den fysiurgiske massage kan genoprette musklen, så den får sin normale arbejdsfunktion tilbage. Dette sker ved den dybe bearbejdning af kroppens muskler og sener, der herved afslappes. Når musklen er afslappet, trykker den ikke længere på kapillærerne, som forsyner musklen med blod, affaldsstofferne kan nu transporteres væk via blodet, og cellerne får tilstrækkeligt ilt tilført. Den ”onde cirkel” er hermed brudt.


Fysiurgisk Massage hjælper rigtig meget, hvis du har smerter i kroppen, men den hjælper også meget efektivt i forebygning af skavanker, med at bevare musklernes elasticitet, altså evnen til at slappe helt af efter arbejde.

Der bliver brugt et udvalg af følgende:

 • Sportsskadeterapi
 • Dybvævs massage
 • Akupressur behandling
 • Afspændingsmassage
 • Zoneterapi
 • Hotstone behandling
 • Cupping (sugekopper)
 • Behandling med særlige naturlægemidler
 • Ansigtsmassage
 • Hovedbundsmassage
 • Lydterapi (terapeutisk musik)
 • Kort meditation (cca. 5 min.)
 • Vejledende tips til forebyggende hverdagsvedligeholdelse.

Jeg specialiserer mig indenfor en lang række forskellige massageteknikker. Hovedsageligt inddeler jeg min service i 4 større kategorier; hver eneste massageoplevelse vil være sammensat af elementer fra disse kategorier, alt efter kundens behov og ønsker.


Skadebehandling: Her behandles eksisterende vedvarende og tilbagevendende skader. 


Manuel Terapi: her skal forstås at både muskler og led behandles forebyggende og genoprettende for at undgå og imødekomme smerter.


Triggerpunktsbehandling: Denne type behandling er i sig selv, ikke nødvendigvis anderledes fra de andre typer massage, men arbejder med "triggerpunkter" der forbinder smertepunkter til andre områder i kroppen (typisk hal eller hoved). Her kan smerter kommes til livs, ved behandling af de forbundne områder.


Graviditetsmassage: Særligt for gravide, er massage en god idé. I takt med at kropsholdningen ændres sammen med din muskelbelastning, kan massage også hjælpe med at tilføre en bedre blodgennnemstrømning under graviditeten.

Klippekortet og Særlige Tjenester


For at gøre det nemmest for dig, der ønsker et behandlingsforløb der er tilsvarende behovet og udføres af den samme behandler, har jeg designet et klippekort, så du som kunde kan spare nogle penge, ved at vælge mig som behandler. Som nævnt ovenover, kan man ved gentagende behandling, spare en betydelig skilling, ved at købe et 10-turs klippekort. Således kan du give 4490 kr. for 10 * 55 min. behandling og spare 2260 kr. Ønsker du i stedet et til 25 min. behandling pr. gang, kan dette fås for 2490 kr. og spare 1260 kr.


Foruden klippekortet, vil jeg kunne tilbyde en meget unik særaftale, til de enkelte kunder, der måtte have et særligt behov / ønske om hyppig massage. Hvis man kunne være interesseret i et klippekort eller det såkaldte "BAL (behandling ad libitum) kort", kan I læse mere om betingelserne og fordelene ved disse tjenester her.